Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Maybe Not | 65 comments | Create New Account
Click here to return to the 'Maybe Not' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Maybe Not
Authored by: Gwyrrdin on Jul 15, '02 03:22:01PM

Did the screen turn black for 5-10 seconds?
If so..the card was flashed...if not the card wasn't...

You could also try after running the applescript to run the 2.1.1 updater itself...

Otherwise feel free to email me....



[ Reply to This | # ]
Maybe Not
Authored by: jasonxz on Jul 15, '02 05:31:14PM

When I ran the Applescript, the screen did not turn black - so I guess it never was completely flashed. I tried the 2.1.1 updater, but it returned the error "this program cannot run on your computer." I don't understand why the Applescript refused to completely flash my card because I even checked the syntax. Perhaps the chipset is somehow different the one Apple uses?



[ Reply to This | # ]
Maybe Not
Authored by: Ledrage on Jul 19, '02 01:15:02PM

I had exactly the same outcome. My screen also did not go black, but Profiler shows it to have Mac Rom but with a different rom number 1027F I think. Same garbage screen etc. Any tips would be appreciated.



[ Reply to This | # ]
Maybe Not
Authored by: p4m on Sep 04, '02 05:22:10AM

I've tried the solutions published at http://www.gargleblaster.org/lichaam.php?category=2&id=13
with two different videocards:
1 Hercules 3D Prophet II Ultra 64 (Geforce2 Ultra) and
1 Asus V7100M-LP/32M( T ) (Geforce2 MX 32)
on a PowerMac G4 'sawtooth' 400 mHz
and when I ran the Applescript the screen did not turn black
so I think that I've flashed no cards
Have you found a solution that work in the meantime?



[ Reply to This | # ]
Maybe Not
Authored by: kadams9181 on Sep 15, '02 12:55:57PM

No I've not been able to get it to work either. But I checked the AppleScript dictionary for 'AENV MacFlash [1045-MRS]' and the command 'FlashRom' and one of the results (which I get) is '4200: generic error.' Any AppleScript gurus out there who know what that means and how to fix it?



[ Reply to This | # ]