Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'Anyone else had problems with Safari plug-in?' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Anyone else had problems with Safari plug-in?
Authored by: 1amzave on Oct 19, '06 08:31:41PM

After installing Perian (which seems to work as advertised for Quicktime in standalone app mode), all video playback in Safari seems to have completely ceased to function. Quicktime refuses to play anything, even mpegs, and (somewhat surprisingly, to me) it even seems to have killed Flip4Mac playback of wmv's in the browser window.

Anyone else have this problem or any suggestions on how to fix? (Other than just removing Perian, which is what I may end up doing.)



[ Reply to This | # ]
Anyone else had problems with Safari plug-in?
Authored by: blueshead on Oct 21, '06 03:06:41AM

I have the same problem..



[ Reply to This | # ]
Anyone else had problems with Safari plug-in?
Authored by: djfilms on Oct 26, '06 10:27:54AM

I suddenly have the same problem. I did not install the plug-in you meniotned. QT crashes Safari. I think it started when I upgraded to OS 10.2.8.

I've tried everything to no avail.

SOS

David, Ottawa

---
David Martin
Ottawa



[ Reply to This | # ]
Anyone else had problems with Safari plug-in?
Authored by: morespace54 on Oct 27, '06 01:26:46PM

For me, it just kill Flip4Mac (or Windows Media Player) playback in Safari.



[ Reply to This | # ]