Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'Bug fixed!' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Bug fixed!
Authored by: porkchop_d_clown on May 01, '02 04:05:40PM

Nailed it. The problem is that when the script starts the Gimp, the Gimp is left "attached" to the script. Effectively, the script freezes until you quit the Gimp.

I added a few bits to make sure that the Gimp gets disconnected from the script. It should work "as designed" now.

Get it from my iDisk

[ Reply to This | # ]

Bug fixed!
Authored by: theolog on Aug 19, '02 11:53:43AM

Any chance you'd be willing to modify this so that it uses OroborOSXv0.75a4r2 instead of XDarwin?

Also, I must launch gimp using the following:

gimp1.2 --no-shm --no-xshm &

don't know if that makes a difference -- but this script doesn't seem to work with these packages (from http://www.osxgnu.org):

XFree86 4.2.0 (XDarwin)
OroborOSX-v0.75a4r2.pkg (I start XDarwin with this instead of the standard XDarwin app)
gimp-1.2.1_2.pkg
dlcompat-10505X.pkg

:-)



[ Reply to This | # ]
Bug fixed!
Authored by: rflorence on Nov 25, '02 06:35:30PM

Alas, the .mac address you gave for the fixed
version of Open-in-Gimp seems not to work. I'd
very much appreciate if you could point me to a
site where I could find this. It's a very convenient
utility, but the version I have seems to attach
itself to gimp so that gimp must be killed and
restarted for each file/photo.

Thanks,



[ Reply to This | # ]