Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the '10.4.4 - not fixed.' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
10.4.4 - not fixed.
Authored by: atverd on Jan 10, '06 03:39:34PM

Just have installed 10.4.4 and the problem is not fixed.
What a shame.



[ Reply to This | # ]
10.4.4 - not fixed.
Authored by: mschaff on Jan 10, '06 05:20:53PM

Yep...still a problem in 10.4.4...very disappointing...



[ Reply to This | # ]
10.4.4 - not fixed.
Authored by: landis on Jan 20, '06 11:35:53AM

I, too, was hoping that 10.4.4 would fix it. No dice.

I'm very happy to report that following this hint is the first workaround (besides rebooting) that has worked for me. Thanks for this in the meantime!



[ Reply to This | # ]
10.4.4 - not fixed.
Authored by: luckygofarms on Jan 27, '06 10:56:09AM

um.... call me stupid but i can't find "DMProxy" anywhere (looked both in our 10.4.4 PowerBook 1.5 and quad)...

There's not even "ApplicationServices.framework" directory!!!

we've been plagued with this for some time (ever since we started to calibrate our displays last year)...

please help...

thanks



[ Reply to This | # ]
10.4.4 - not fixed.
Authored by: luckygofarms on Jan 27, '06 10:58:12AM

wow, it worked (just typed it in the terminal like it was described):

/System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\
Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/Resources/DMProxy



[ Reply to This | # ]