Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'A headphone audio fix for the Logitech USB Headset 350' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
A headphone audio fix for the Logitech USB Headset 350
Authored by: hammerikaner on Nov 23, '05 01:10:06PM
I got sick of having to go to System Preferences and then to Sound and then check/uncheck mute to get my Logitech 350 USB headset to work, so I made an Applescript to automate this, from clues I found elsewhere on the intraweb.

tell application "System Preferences"
	set current pane to pane "com.apple.preference.sound"
end tell
tell application "System Events"
	tell process "System Preferences"
		click checkbox "Mute" of first group of window "Sound"
	end tell
end tell
tell application "System Events"
	tell process "System Preferences"
		click checkbox "Mute" of first group of window "Sound"
	end tell
end tell
I'm new to Applescript and have no idea what I'm doing, but this works for me (as long as the Logitech 350 is set to the main output source, I believe). I am also using SoundSource from Rogue Amoeba to quickly shift to the headphones from the default system sound. Additionally, I have set this to a trigger in Quicksilver (Shift-Cmd-M), so I can do it good and quick when I am answering a Skype call! Works well... but hopefully Logitech/Apple will come out with a fix for this, as it only seems to have started affecting me since I upgraded to 10.4.3.

[ Reply to This | # ]