Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'A possible fix for an iTunes 4.8 error 400' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
A possible fix for an iTunes 4.8 error 400
Authored by: jasont on Jun 20, '05 10:46:03PM

I'm going to quote this in as someone followed up on this and found what appear to be the offenders. Also, it appears that for some people the cookies come from a different domain (not apple.com); but the fix (can we not entertain the hint/not hint debate for a few hours pls ? ;) ) I described still works with those (s_vi's). This is the followup (from Barry Quinn in Apple Discussions)

"I managed to isolate this down to 3 cookies on my machine. I sorted by cookie name and scrolled down to those beginning with s_vi as mentioned above.
The 3 causing me a problem began:
s_vi_hyy...
s_vi_hyy...
s_vi_ixx...

I tried various combinations, but it was only when these 3 were deleted, was I able to sign in to the iTMS.

I am not sure whether or not personally identifiable information is revealed in the name of these cookies, hence I have posted only the first few characters. The names of these cookies were much shorter than the other Apple cookies on my system, if that's any help."

As always, your mileage may vary.



[ Reply to This | # ]
Fixed problem trying to write a review in iTunes 8
Authored by: ptwithy on Oct 02, '08 04:26:43AM
I stumbled here when iTunes 8.0 would not let me post a review, telling me that I needed to check my computer clock (and sending me to the iTunes for Windows help page, despite me being on OS X). On a hunch, I just deleted the s_vi cookie from apple.com and all is well again. Interestingly, no new s_vi cookie gets created. I guess this was just some stale turd that should have expired long ago...

[ Reply to This | # ]