Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'xclipboard resolves Aqua-X11 copy/paste barrier' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
xclipboard resolves Aqua-X11 copy/paste barrier
Authored by: n8gray on Oct 05, '04 02:59:52PM

See my post above in reply to cyberRodent. You can run the clipboard sync aspect of quartz-wm as a separate program. Really, though, you should probably use X11.app as an application rather than going directly to Xquartz unless you have a reason not to.



[ Reply to This | # ]
xclipboard resolves Aqua-X11 copy/paste barrier
Authored by: ms_t_rie on Oct 06, '04 12:05:58PM

Well, I don't know HOW to use the X11.app directly, if I did, that might be a work around :)

Right now, all I have to do is type <b>/usr/X11R6/bin/Xquartz -once -query <i>servername</i> -xinerama</b> and I'm presented with the Solaris login screen, and have full X Windows functionality. There are some things that have to be installed using the GUI interface and Telnet isn't sufficient for those. (BEA Weblogic Servers and such)

I could try using X11 if I knew what to type for it :) I'm far from being a newbie to computers, but I'm more familiar with mainframes and PCs, the Mac is new to me.



[ Reply to This | # ]
xclipboard resolves Aqua-X11 copy/paste barrier
Authored by: phobos24 on Oct 28, '04 08:42:16AM

If you want to use X11 it must be installed.
If you are using MaxOs 10.3 it is already installed.
If you are using 10.2 it might be the easiest to install Fink and with it X11.
If you are using 10.1 you should upgrade.

Anyway: If X11 it is installed, it should be in your Application folder and its called
X11. Open that and a terminal similar to the real terminal program can
be seen, but it is X11.



[ Reply to This | # ]
xclipboard resolves Aqua-X11 copy/paste barrier
Authored by: ms_t_rie on Oct 28, '04 11:31:24AM

Yeah, I had X11 already installed, but the only difference seems to be this message when trying to launch xclipboard:
AUDIT: Thu Oct 28 10:27:18 2004: 496 X: client 16 rejected from local host

I'm using the same command to connect that I used in Terminal, I've tried X and Xquartz, both give the same error message when trying to run xclipboard.



[ Reply to This | # ]