Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


hmm | 31 comments | Create New Account
Click here to return to the 'hmm' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
hmm
Authored by: davidp on Oct 01, '01 11:12:17PM

If it doesn't work for you, just like for me, where it gives you "no file services at URL...." then it may be because you had Dave for OSX installed before. 10.1 sort of disables Dave (and you can't reinstall it because it looks for 10.0.4) but the SMB connect feature never worked for me until I *de-installed* Dave from my system (using the installer for that, there is an uninstall option.

After that, it worked flwlessly, except that the functionality is pretty limited and I'll be happy to use the next working version of Dave instead.

Also, when adding the SMB address to the favorites I managed to include the workgroup but nothing more, so I have to type user and password each time, on the connect window or on the adddress before hitting connect.

Frankly, without network browsing, and without the ability to serve files with SMB there's really not much to talk about. Dave was working perfectly and handling the job very well before 10.1



[ Reply to This | # ]
hotdamn
Authored by: Anonymous on Oct 02, '01 04:20:09PM

that did it all right. yes, i had the dave alpha installed. i had manually removed the DAVE files, but obviously I did not catch them all or revert any files the DAVE installer may have modified.
thanks!



[ Reply to This | # ]