Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'Very slow on my G4 450' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Very slow on my G4 450
Authored by: sjonke on Sep 20, '01 11:59:33AM

I just downloaded 0.9.4 and running under OS X 10.0.4 it's painfully slow, but then it is a beta and none-the-less is looking a bit more promising than it did in the past. Still, there is no getting around the fact that it doesn't integrate with OS X (or OS 9) and doesn't function on a basic level like OS X. Menus behave differently, etc, etc. I tried the OS X theme but like the OS 9 theme it just doesn't look entirely right and therefore looks weird. It does not work with the OS X keychain as far as I can tell, so I have to have two different collections of passwords. - that is extremely lame. Until they can find a way to REALLY integrate it with the particular OS it is run on (not just weakly faking it) it will remain an amusing aside and not much more.



[ Reply to This | # ]
Quick on a G4/350...
Authored by: robg on Sep 20, '01 01:27:02PM

That's odd - on my G4/350 at work on 10.0.4, it's probably the quickest browser I use. How are you measuring slowness? I just tested it on loading a couple of sites that I've never visited before (to make sure nothing was cached), and compared it to both IE and OmniWeb -- Mozilla drew both sites two to three seconds faster than the others. A simple test, I know, but it's a start.

I also look at speed of going forward and backward from page to page, and Mozilla is quicker than anything else on my machine (except iCab, but it won't stay up long enough to use consistently).

Mozilla's definitely not perfect, but then again, neither are the others :-)

-rob.



[ Reply to This | # ]