Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'Does not delete messages from server' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Does not delete messages from server
Authored by: Pierre Igot on May 29, '03 05:33:05PM

This script seems to be pretty effective at detecting spam that Mail misses -- but in my case it causes Mail to fail to erase the messages from my POP server!

So I end up with multiple copies of the same messages flagged as spam by your script.

Not good :).

Cheers,

--
Pierre Igot
LATEXT - Literature & Visuals @ www.latext.com
BETALOGUE - Weblog at www.latext.com/blog/
"Apple Peel" Columnist @ Applelust.com

---
Pierre Igot
LATEXT - Literature & Visuals @ www.latext.com
BETALOGUE - Weblog at www.latext.com/blog/
"Apple Peel" Columnist @ Applelust.com



[ Reply to This | # ]
Does not delete messages from server
Authored by: DaveCC on May 30, '03 02:58:48AM

Not having this problem, however I have the following set under Preferences->Accounts->Advanced tab. I have Mail set to:
"Remove copy from server after retrieving a message" set at [Right Away]. Perhaps you have it set to leave a copy on the server and Mail is getting confused as to what e-mails it has already checked after running a Script as a filter rule? Possible bug? What are your Advanced Account settings for your POP account.

OK also, still working on figuring out how to get the SpamHolio script to move messages out of the In box to the Junk box consistently. Will get back to you folks with an update when I've figured it out.

Also, test driving the version posted above with the more sophisticated IP parsing above.

Dave C

---
I'm much calmer now that I don't use WinBlow$ anymore.



[ Reply to This | # ]