Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'usb-some...but not Intellimouse' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
usb-some...but not Intellimouse
Authored by: edljedi on Jun 29, '01 01:55:56AM

Um...the problem you were having I'm now having since I've upgraded to 10.0.4. I'm using a Microsoft Intellimouse though.

Go figure. One step forward. One step back.

I had been poking around and using the top command, I found that when the mouse would "freeze", I would end up with at least one process that was "stuck". Don't know which process yet but it's a start.



[ Reply to This | # ]
usb-some...but not Intellimouse
Authored by: bankmann@mac.com on Jul 02, '01 02:41:46AM

I also have a Microsoft USB Intellimouse, which I bought purely for the sake of playing Diablo II. (Naugthy little me...) Even under Mac OS 9.0.4 and 9.1 it was not easy to get to work properly. And when I upgraded to Mac OS X, it just went dead - well, sort of.

For the sake of experiamentation, I moved it form the keyboard to my USB hub - along with othe rUSB periferals that did't work under OS X - and I just left it there, using the Apple Pro Mouse with the keyboard.

Imagine my surprise - and delight - when a visiting friend - seeing the Intellimouse first - just went ahead and used this - without a hitch! I'm not certain why it suddenly works, but I'm not complainig! (By this time, I had upgraded to 10.0.3 - and it still works under 10.0.4!) So, my suggestion is: If you have a USB hub, and your Intellimouse was connected to your keyboard, try moving it. I'd like to know whether that works for anyone else. It's just weird...

Bankmann



[ Reply to This | # ]
Ahhh, rats!!!
Authored by: geoffsaulnier on Jul 05, '01 02:21:43PM

Problem came back. Mouse froze twice last night on leaving machine unattended. Stupid mouse. I don't think I'll be participating in the longest uptime thread!

Must try the hub trick - at the moment, I am using a beige G3 minitower with a 4-port USB card - USB mouse, modem, visor hot-sync and printer but an ADB keyboard. All works like a charm except the darn mouse!

Cheers,
----
Geoff Saulnier - Mac, *NIX, perl, hack!!



[ Reply to This | # ]