Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'Maybe a clue....' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Maybe a clue....
Authored by: vxbush on Feb 12, '03 05:41:42PM

Here's the actual message posted:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, <name omitted> and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

I check the error log, and I get:

[Wed Feb 12 16:34:02 2003] [error] [client xx.xx.xx.xx] Premature end of script headers: /Users/<name>/Sites/MT/mt-check.cgi
[Wed Feb 12 16:34:03 2003] [error] [client xx.xx.xx.xx] File does not exist: /Library/WebServer/Documents/favicon.ico
[Wed Feb 12 16:36:38 2003] [error] [client xx.xx.xx.xx] Premature end of script headers: /Users/<name>/Sites/mt/mt-check.cgi

Ah, maybe.......if that favicon.ico doesn\'t exist, that could be making it fail. Let me check that. If I don\'t post again, then that\'s the problem.



[ Reply to This | # ]
Maybe a clue....
Authored by: vxbush on Feb 13, '03 11:28:00AM

Nope; favicon.ico did nothing. I keep getting the error message

[Wed Feb 12 16:34:02 2003] [error] [client xx.xx.xx.xx] Premature end of script headers: /Users/<name>/Sites/MT/mt-check.cgi

I have 2.51 installed. Is this version not tested with OS X?



[ Reply to This | # ]
Maybe a clue....
Authored by: pcp_ip on Feb 13, '03 01:27:38PM
I'm having the same problem- premature end of script header errors. I can run mt-check.cgi fine through the shell but not through apache. I do not have favicon errors.

I'd love to get movable type running. any help would be great. thanks

[ Reply to This | # ]