Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!


Click here to return to the 'Has anyone gotten this to work yet?' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Has anyone gotten this to work yet?
Authored by: tcurtin on Jan 20, '03 08:37:55AM

I can't imagine why this doesn't work - it should just be a simple ftp command... There are plenty of ftp clients, its a well-understood protocol...

In any case, I'm wondering if anyone's found a workaround yet - I still can't get it to work using 10.2.3, and its keeping me from doing some fairly important work on my mac. (I got used to saving important excel and word files as web pages online - neat feature, which there's no way to duplicate on my mac?!?! Most annoying...)

Here's a fun error that shows up in a console window when trying to ftp. no_worky?! ;)

execstring: /System/Library/Filesystems/ftp.fs/csmount -m /Volumes/ftp.apple.com ftp://ftp.apple.com
no worky! domain:5, error550
2003-01-20 08:19:31.553 csmount[6596] CFLog (20): Authentication: Enter username and password
no worky! domain:5, error550



[ Reply to This | # ]
Has anyone gotten this to work yet?
Authored by: integrator on Mar 05, '03 01:16:05AM

just tried it with 10.2.4,

it worked once, in read-only mode (after asking for login/pass), then locked up accessing another server. tried the first server again, and it locked up the second time.

not sure where to look for the problem, but seems like it /should/ be something simple..



[ Reply to This | # ]