Submit Hint Search The Forums LinksStatsPollsHeadlinesRSS
14,000 hints and counting!

Minor site update this morning... Site News
For those of you running Geeklog sites, you should check out the Featured Article on geeklog.net. There's a fairly serious security hole in Geeklog 1.3.7 (and older versions). A patch has been released, and I installed it on macosxhints.com this morning -- hopefully there are no ill effects, but if you notice something that's not behaving as expected, please let me know. Thanks to the Geeklog team for jumping on this one quickly, and to Dirk in particular for bringing this to my attention and helping with the patches to my customized code!

-rob.
    •    
  • Currently 1.57 / 5
  You rated: 1 / 5 (7 votes cast)
 
[2,439 views]  

Minor site update this morning... | 5 comments | Create New Account
Click here to return to the 'Minor site update this morning...' hint
The following comments are owned by whoever posted them. This site is not responsible for what they say.
Minor site update this morning...
Authored by: iRideSnow on May 28, '03 09:51:20PM

Don't know if this is related to your update, but at least one of the articles is not displaying properly in Safari or Camino (possibly other browsers). The article is "too wide" causing the horizontal scroll bar to appear. I checked a few other hints articles and this was the only one that had the problem.

http://www.macosxhints.com/article.php?story=2003052410430949

Rob



[ Reply to This | # ]
Not related...
Authored by: robg on May 29, '03 12:42:19AM

That's what happens when someone uses the <pre> tag and doesn't insert any line breaks -- HTML won't break a <pre> string unless you do so manually.

I just edited it and added a couple line breaks.

-rob.



[ Reply to This | # ]
Minor site update this morning...
Authored by: FlyBoy on May 29, '03 12:25:09AM

I just got done with updating my Geeklog based site to SR2 (lancairpilots.org). Thanks for spreading the word!



[ Reply to This | # ]
bug?
Authored by: 47ronin on May 29, '03 01:38:21AM

index page still shows login boxes even though i'm already logged in. If i go to any other page in the site, I can see the User Control Panel block and my username is already printed on the page. I need to check if my GL sites are doing this too.



[ Reply to This | # ]
re: bug?
Authored by: 47ronin on May 29, '03 01:39:54AM

bah! never mind. I just did a shift-reload on the index page and all is well. stupid Safari cache!



[ Reply to This | # ]